Dum av dig


Kan verkligen inte sluta lyssna på den här låten, andra delen av Snook
Daniel Adams-Ray
!


Lördag

Igår var jag med min sköna fru! Det spårade ur totalt, som vanligt med oss. Men vi hade en riktigt rolig kväll. Kvällen började med vin hemma hos Sirren och sen vet jag knappt vad som hände. Eric Saade var närvarande vid ett tillfälle i alla fall, det vet jag.  Jag älskar dig min toka!

 


Jimi the man

Pappa och jag har suttit och tittat på en lång dokumentär om Jimi Hendrix nu den senaste en och en halv timmen. Jag blir bara mer och mer lyrisk över denna människa! Jimi äger allt! Han äger i alla fall min värld.


Jimi såg till skillnad från mig Bob Dylan som gud,
här gör han Bobs låt "Like a rolling stone" på Monterey 1967

Fortfarande sjuk

Febern är i stort sett borta och jag känner mig piggare, men är fortfarande inte riktigt helt frisk. Sitter istället och letar tapeter och planscher till min lägenhet på internet och lyssnar på denna fina playlist: MOA SEP 2010, med några nya underbara favoritlåtar med Bruce Springsteen som jag aldrig varit ett stort fan av. Pappa köpte dock hans andra album "The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle" från 1973, på vinyl till mig häromdagen och hjälp vad det är bra! Jag älskar hans souliga, musikaliska sound! På playlisten finns två av låtarna med "Rosalita (Come Out Tonight)" och "The E Street Shuffle".


Sjukling

Hjälp vad det är jobbigt att vara riktigt sjuk. Jag brukar under hela året gå omkring och vara lite halvsjuk nästan hela tiden men när jag vaknade igår mådde jag verklige inte bra. Jag hade haft frossa hela natten och hade troligen feber. Jag låg helt orörd i soffan svettandes och kall hela dagen och kvällen och hade allt från 38-39,8 graders feber. Det var inte alls kul. Natten var lika hemsk! Idag när jag vaknade hade jag upp mot 40 graders feber igen men har efter lite vilande nu kunnat både äta och duscha. Man uppskattar inte att vara frisk när man väl är det!

Jag köpte för inte så länge sen min älskade Orups första platta "Orup" från 1988, på vinyl. Anders Glennmark var med och producerade självfallet och resultatet är verkligen riktigt bra! På plattan fanns även hans genombrottslåt "Jag blir hellre jagad av vargar" med men jag tycker att just denna låt är lite uttjatad. Lyssna hellre på svängiga "Baby!", "Jag vågar inte sova längre" eller den underbara klassikern "Från Djursholm till Danvikstull".

Orup – Baby!
Orup – Jag Vågar Inte Sova Längre
Orup – Från Djursholm Till Danvikstull
Lycka!


Kontraktet är skrivet, jag har min underbara lägenhet på 26 kvadratmeter som bara är mina. Nu börjar mitt nya liv och äntligen är jag fri!
Kan livet vara mer underbart?

Totalförälskad

Det bästa jag gjort på riktigt länge och som jag gjorde i våras var att köpa CSNY:s album "Deja vu" från 1970. Det är bland det bästa som har hänt mig i musikväg och jag har blivit helt besatt av plattan. Jag kan lyssna på den från början till slut i rad 10 gånger utan att tröttna. Favoritlåtarna skiftar men den bästa låten på plattan (och en av de bästa som gjorts någonsin) är David Crosbys fantastiska låt "Almost Cut My Hair" (Crosby, Still, Nash & Young – Almost Cut My Hair - 2006 Remastered LP Version). Jag får rysningar och blir gråtfärdig bara av att höra introt.

 

 


Steven & Johanna!

Grattis min fina storasyster som gifte sig med sin Steven igår!


RSS 2.0