How I met your mother

 


De senaste dagarna har jag inte kunnat slita mig från serien "How I met your mother". Jag har blivit helt galen i den! Jag vet inte hur många avsnitt jag har sett de senaste dagarna, jag kan helt enkelt inte sluta titta. I alla år har jag älskat och förespråkat "Vänner" men nu måste jag erkänna att jag har fått en ny favoritserie! Den är så sjukt kul och jag älskar Barney som är min favorit. Jag älskar hans uttryck "Suit up!" och "Wud up?" och har skrattat hysteriskt de senaste dagarna åt hans underbara karaktär... Om jag jämför "How I met your mother" med "Vänner" tycker jag att "How I met your mother" har mycket fler oklyschigaskämt och komiken mellan karaktärerna är mycket roligare än i "Vänner". Jag tycker även att "Vänner" de senaste åren varit ganska plastik och nästan cheesy men det blir aldrig min nya favoritserie! Jag kan titta på både nya avsnitt från säsong 5 och gamla och bli lika underhållen. Dock börjar man märka i de nyare avsnitten att de båda kvinnliga skådespelerskorna Cobie Smulders och Alison Hannygan är gravida (på riktigt)! Jag börjar bli väldigt nyfiken på vem som kan vara modern till Ted Mosbys barn! Jag hoppades länge på Robin men tyvärr så känns det väldigt överspelat... Jag känner igen mig mycket i Ted, han är som jag fast man...


 

Ps. När jag inte tittar på "How I met your mother" lyssnar jag på fantastiska Norah Jones nya album "The Fall". Hon har en av de finaste rösterna jag vet och hennes mysik sprider glädje. Detta album är dock utan hennes ex, basisten Lee Alexander, som brukar vara hennes andra hand. Emellertid tycker jag att hon klarar sig utmärkt utan honom! Albumet är jättebra. Favoritlåt därifrån är flera men just nu "I wouldn't need you".


Kommentarer
Postat av: Sofie

Lite sent upptäckt av dig men ja "How I met you mother" är sedan länge en favorit bland mina serier också. Jag är ju lite utav en serie specialist och måste därför påpeka att man redan i första How I met your mother avsnittet för reda på att Robin inte är mamman till ungarna efter´som det slutar med "and that is the story about how I met ant Robin". Det näst senaste avsnittet "the playbook" måste du verkligen se om du inte gjort det än, sjukt bra! Kan även rekommendera en ny serie "Glee". En superklyschig High school serie med lite halvtaskiga skådisar men ett perfekt tidsfördriv när man bara vill dega framför tv/datorn

2009-11-25 @ 14:04:04
URL: http://sofiedumonde.blogsopot.com
Postat av: christinaloves

Jag har vetat om serien länge! Och jag vet att de säger så i första, men du vet, hoppet är det sista som lämnar en person! För man tänker att det vore onödigt med ett helt år (en hel säsong) med Robin och Ted och sen inget! Jag älskar Playbook! Har du sett det nya update av Slapsgiving? Så klockrent!



Har bara sett lite av Glee! Pappa pratade om den... Men måste verkligen börja titta om den är bra! Saknar dig! Puss

2009-11-26 @ 20:39:13
URL: http://christinaloves.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jo visst har jag sett det och imorgon kommer det ha kommit ett nytt!! Hoppas jag iaf, pga thanks giving har ju typ alla serier hoppat över en vecka men jag håller tummarna! Gå in på min blogg och läs sereoman så får du se alla nice serier jag följer för tillfället, sjukt bra!



Saknar dig med jättemkt, men om tre veckor ses vi ju!! <3<3

2009-11-30 @ 11:59:01
URL: http://www.sofiedumonde.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0